Studentfest

Tidigare år har Luftkastellet huserat många lyckade studentfester. Med vår svårslagna utsikt över Öresundsbron, öppna terrass ut mot havet, arkitektoniska lokal med högt i tak och goda mat kan vi ordna de mest svårglömda eventen. Varför skulle det inte gå även i år?

Malmös bästa studentfest

Studenten äger rum när sommaren står för dörren. Årstiden är som gjord för catad studentfest hemma i trädgården eller på gården. Vi vill med andra ord använda oss av vår kreativitet och expertis till att hjälpa er hålla studentfesten hemma. Bidra med perfekt catering till studenten i form av fantastiskt god mat och dryck, smidig serveringspersonal, möjlighet till grillning, dukning med mera. Om ni behöver hyr vi även ut dukar, porslin, glas, bestick, bord och stolar. Allt för att ni ska kunna njuta av denna dag, trivas med era gäster och slappna av. Vi vill helt enkelt göra livet lättare och roligare i dessa dystra tider.
studentfest luftkastellet

Cateringmat till studentfesten

För er studentfest hemma fokuserar vi på trygg hemleverans, hög komfort och noggrann hygien. Vi har tagit fram tre alternativa menyer för cateringmat till studenten att välja bland. Menyerna är för minst 20 personer och byggda utifrån kvalitet, känsla för smak och nytänkande. Alternativen har också varsin prisklass för att ni enklare ska kunna göra ert val. Samtliga alternativ dukas upp i form av en studentbuffé. Väljer ni den dyraste varianten kommer våra kockar och sköter buffén samt grillar inför gästerna. Vi vill även nämna att ni fortfarande kan boka vår lokal till studentfesten.

Please enter a number from 40 to 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*