Upplev er tillställning på Luftkastellet

Hos oss händer det mesta. Företag kommer till oss för konferenser, jubileum, produktlanseringar, mässor och företagsfester. Vi håller även privata tillställningar såsom bröllop, födelsedagsfester, studenter, baler, namngivnings- och begravningsceremonier. Luftkastellet sticker ut med sin unika arkitektur och läget vid havet. Många kommer tillbaka för att åter få njuta den goda maten från vårt eget kök.

Er tillställning i goda händer

Vi har lång erfarenhet av att skapa evenemang. Vår passion är att skapa upplevelser som gör intryck och vi vet att vi kan erbjuda något alldeles speciellt.

Vi jobbar med ett helhetskoncept. Tillsammans med er planerar och lägger vi samman den service och tjänster som ni önskar. Hos oss får ni hjälp med allt från möblemang till mat och transport. Vi tror på en personlig kontakt.  Därför finns vi med er såväl i planeringsfasen som under och efter tillställningen.

Alla tillställningar är unika

Vi har försökt samla all praktisk information och råd om olika typer av evenemang och lokalens användningspotential på vår hemsida för att du ska få en bild av vad som erbjuds. Såklart är varje evenemang unikt. Kanske har ni en särskild idé och specifika önskemål? Eller så önskar ni ta hjälp av oss med att finna ett upplägg? Oavsett så är ni välkomna att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte då vi kan visa lokalen och prata mer om vad vi kan göra för just ert event.