Restaurangjobb i Malmö

Söker du ett nytt arbete inom restaurang i Malmö? Har du tidigare arbetat med service, kanske inom restaurang? Har du ett intresse för god mat och dryck?

Vi söker löpande personal som kan arbeta på våra event: i köket och/eller i servisen. Jobbet kan innebära såväl förarbete såsom matförberedelser, dukning och dekoration av lokalen som arbete med upplägg och servering i stora sittningar samt bemanning av bar: både dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Primärt rör det sig om deltids- och säsongstjänster.

Utöver evenemang på Luftkastellet har vi även catering- och serveringsuppdrag på andra lokaler runt om i Skåne. Körkort och tillgång till egen bil är därmed fördelaktigt.

Inget vanligt restaurangjobb

Vi är ingen vanlig restaurang – och det är inte jobbet hos oss heller. Här är vi ett team som arbetar för att skapa upplevelser för våra gäster. Maten är hjärtat av våra event och vi lagar all mat från grunden med bara de finaste råvarorna. Vårt team har en härlig stämning och god sammanhållning. Det är grundförutsättningen för att kunna leverera ett lyckat event för kunden.

Vi söker dig som har en härlig energi som du gärna delar med dig av. Du arbetar gärna i högt tempo och har ett öga för detaljer. Du är serviceinriktad och hjälper till med att bidra till våra gästers helhetsupplevelse.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till oss!