Luftkastellet = Den perfekta festlokalen

Hyr Malmös mest unika festlokal med utsikt över Öresundsbron och havet. Luftkastellet med sin fantastiska utsikt och exceptionella arkitektur ger stora möjligheter för festligheter.

Hyr en festlokal med oändliga möjligheter

Vi kan husera 800 bordssittande gäster vid långbord eller 450 personer sittande vid runda bord i vår festlokal. Ovanifrån trappan och barens balkong på ovanvåningen får ni utsikt över ett enastående dansgolv som håller igång festen hela kvällen. Lokalens öppna planlösning ger valbarheten att skapa olika rum i rummet – från relaxavdelning med soffor till stående barbord. Möjlighet finns därmed också att avskärma olika delar av festlokalen för mindre sällskap eller olika aktiviteter. Hos oss hyr ni en flexibel festlokal.

Dansar ni hellre utomhus? Då kan ni ta festen ut på vår stora balkong som rymmer runt 150 personer! Vi serverar gärna såväl dryck som mat utomhus när vädret tillåter.

Boka gärna in en tid för att besöka oss för en rundvandring. Här finns stora möjligheter att skräddarsy en lösning som passar för just er fest!

Hyra festlokal i Malmö med extra allt

Välj att endast hyra festlokalen eller lägg till några av våra paketlösningar som inkluderar det mesta. Med vår personal på plats flyter kvällen smidigt. Vi serverar mat från vårt egna kök från en meny som ni väljer och håller baren öppen för alla gäster hela kvällen. Vi ser även till att dansgolvet är späckat och att eventuellt schema för kvällens hållpunkter följs. DJ? Band? eller annan underhållning? Givetvis kan vi även hjälpa er att ordna med underhållningen! Vi dekorerar och möblerar gärna vår festlokal efter era önskemål. Behövs blommor eller annan rekvisita har vi ett brett kontaktnät och hjälper er gärna att planera inför festen. Vi tillhandahåller allt för att festen ska bli en upplevelse som gästerna aldrig glömmer! Tillsammans tar vi fram ett förslag på allt från transport, underhållning till matmeny.

Är du nyfiken på om Luftkastellet är tillgängligt ett visst datum eller kanske vill du ha en offert med mat- och dryckespaket? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig!

festlokal hyra festlokal Luftkastellet
festlokal hyra festlokal Luftkastellet
festlokal hyra festlokal Luftkastellet
Please enter a number from 40 to 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*