Hyra eventlokal i Malmö

Vill ni hyra en unik eventlokal i Malmö? Luftkastellet med sin enastående arkitektur och akustik ger eventet det lilla extra. Vi kan ta emot hela 800 sittande deltagare. Ni kan hyra eventlokalen en heldag eller flera dagar. Med vår långa erfarenhet av olika typer av företagsevent kan vi hjälpa er med att ta fram förslag som innefattar allt från lokalanvändning till transport och underhållning.

Eventlokalen med oändliga möjligheter

Det finns möjlighet att hålla såväl föredrag, seminarier som utställning i vår unika eventlokal. Med ett stort ljusinsläpp och vårt höga tak får ni en god akustik som lämpar sig väl även för stora sällskap. Ni kan hyra eventlokalen och ordna med allt i egen regi eller ta hjälp av vår långa erfarenhet och kontakter för att skapa ett lyckat event.

Vårt starkaste gebit är maten, om vi får säga det själva. Står ni i behov av att servera mat till gästerna tillhandahåller vi vår goda meny lagad från grunden av de finaste råvarorna i säsong i vårt egna restaurangkök. Vår trevliga service-personal finns alltid till hands under hela eventet. Ni väljer själva om ni vill ha bords- eller självservering.

Eventet kan ni avsluta med en enastående bankett med utsikt över havet och Öresundsbron: allt inkluderat.

Kontakta oss för en offert via formuläret nedan så bokar vi in ett förutsättningslöst möte med våra eventvärdar där vi tillsammans tar fram en skräddarsydd lösning för er.
Vi utlovar alltid en speciell upplevelse för våra gäster!

Ange ett nummer från 40 till 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*