hyra bröllopslokal malmö vigsel

Att gifta sig är en stor och viktig dag i livet. Självklart vill man att allt ska bli perfekt! Precis lika viktigt som klänningen och tårtan är det att hitta och hyra bröllopslokalen med ett bra läge, yta och charm. Bröllopslokalen där ni verkligen kan se er stora dag framför er.

Hos oss får ni en häpnadsväckande utsikt över havet och Öresundsbron i en lokal med unik arkitektur och design. Det finns oändliga möjligheter att använda Luftkastellet som bröllopslokal, för såväl det mindre som det större sällskapet. Genom att skärma av olika delar kan man också använda olika platser för olika aktiviteter under dagen och kvällen, allt för att ni och era gäster ska få en lyckad bröllopsfest. Det finns även möjlighet att förrätta vigseln hos oss om ni önskar. Vill ni hyra bröllopslokal i Malmö är vi det självklara valet!

Hyr bröllopslokal för små och stora sällskap

Luftkastellets bröllopslokal är väl anpassad för såväl det mindre som det riktigt stora sällskapet. För ett mindre sällskap på runt 40 till 100 personer kan vi duka upp middagen på ovanvåningen med utsikt mot havet och bron och en direkt utgång till vår stora balkong. Festen kan ni antingen fortsätta på ett makalöst dansgolv på nedervåningen eller varför inte ute på balkongen om vädret tillåter. Exempelvis kan vi, i vår stora öppna bröllopslokal på nedervåningen med en otrolig takhöjd och utsikt mot havet, duka upp bord för upp till 800 personer.

Hyr bröllopslokal tillsammans med matpaket

Vi har tagit fram ett flertal olika paket där all mat och dryck ingår för hela sällskapet. Dessa är exempel på vad vi kan erbjuda. I samtal med vår köksmästare tar ni tillsammans fram en meny som passar. Under kvällen serverar vår personal och håller baren öppen så länge ni önskar.

Boka gärna en tid för en förutsättningslös visning av vår bröllopslokal i Malmö. Vi lyssnar till era önskemål och går igenom olika valmöjligheter. Då kan vi även presentera våra paket där allt från transport och boende till blommor, fotograf och livemusik ingår.

Allt för att skapa unika upplevelser för våra gäster.

hyra bröllopslokal malmö vigsel
hyra bröllopslokal malmö vigsel

Dags att hyra bröllopslokal för 2022/23

Bokningar för 2022 och 2023 börjar fyllas på och det är nu hög tid för de bröllopspar som planerar att gifta sig att boka lokal. Framförallt aktuellt är det för er som önskar ett datum under sommarsäsongen 2022 och 2022, eftersom efterfrågan under den perioden är som störst.

Kom till oss på bröllopsvisning!

Första steget är att kontakta oss med ert intresse. Vi återkommer då med offertförlag på våra grundpaket samt ger er möjlighet att boka in en visning.

Under visningen tar vi er runt i lokalerna och besvarar era eventuella frågor. Vi avslutar mötet med att sätta oss ner och gå igenom era önskemål och vad vi kan erbjuda utöver vår fantastiska bröllopslokal i Malmö. Vi vill att ni ska få så mycket som möjligt ut av visningen. Därför är det bra om ni kommer väl förberedda till mötet: med såväl frågor som önskemål. Det gör att vi på bästa vis kan tillgodose era önskemål.

Efter visningen har ni möjlighet att fundera hemma i lugn och ro. Sedan kontaktar ni oss igen föra att göra er bokning. Före själva bröllopsdagen är ni välkomna att boka en tid för att kolla av detaljerna i lokalen och för att provsmaka er meny.

Please enter a number from 40 to 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*