Luftkastellet lämpar sig perfekt som mässlokal

Luftkastellet med sin speciella arkitektur och design är en utmärkt mässlokal för utställning. Vårt mässgolv är hela 1000 kvadratmeter och vi kan ta emot upp till 900 besökare samtidigt, perfekt lokal till utställningar och mässor. På ovanvåningen finns det möjlighet till välkomnande, inregistrering och uppdukning av bord för förtäring, mingel och samtal mellan deltagarna. Med hjälp av tält och röda mattan utanför ingången kan vi skapa en entréupplevelse för besökarna. Vi kan även tillhandahålla olika typer av möblemang och utrustning för mässan, allt från stolar och bord till dekorationer.
 
Kontakta gärna oss med er offertförfrågan via formuläret nedan så återkommer vi med förslag för just er tillställning!
 

Malmös häftigaste läge för mässor. En perfekt utställningslokal.

Med sitt läge precis vid Öresundsbron välkomnar lokalen mässbesökare från såväl Malmö som Köpenhamn. Hit tar man sig enkelt från hela Öresundsregionen. Vi har varit med och arrangerat såväl nationella som internationella mässor med besökare från hela världen.

Logistiken viktigt när man hyr lokal för mässa

Direkt utanför vår lokal finner ni gott om parkeringsplatser och bra logistik för in och utlastning till utställningen. Vi har årliga billanseringsmässor då vi även kör in bilar i lokalen – allt är möjligt! Mat och dryck serverar vi från vår egen restaurang. Vi har en rad olika paketlösningar, och lyssnar gärna på era egna förslag och idéer. Boka tid för visning av vår lokal för mässa och utställning då vi kan berätta mer och visa möjligheterna med vårt enastående läge och unika byggnad.