Hyr Malmös mest spektakulära lokal

Oavsett om det om det rör sig om ett privat evenemang eller företagsevenemang erbjuder Luftkastellet en lokal med stora möjligheter. Den enastående arkitekturen och utsikten över havet och Öresundsbron skapar en helt unik stämning. Upplev ert evenemang hos oss!

Vi huserar allt från bröllop och fester till konferensdagar och mässor. Flexibiliteten i lokalens utformning, tillsammans med vår kreativitet, gör den också unik: Vi har kört in bilar i lokalen och serverat mat från taket (!). Här är möjligheterna oändliga. Då vi kan avskärma delar av lokalen finns det ytor för såväl stora som små sällskap. Vi kan ta emot upp till 800 gäster. Hos oss hyr du Malmös kanske häftigaste lokal!

Hyra lokalen eller allt-i-ett?

Hos oss kan ni välja. Hyr endast lokalen för ert evenemang och ordna med allt annat på egen hand. Eller utnyttja vår kompetens och erfarenhet av att skapa event som gör intryck. Vi arbetar utifrån ett helhetskoncept och kan erbjuda allt som gör tillställningen komplett. Ska ni hyra lokal i Malmö så är vi det självklara valet!

Maten från vårt eget kök är vårt mest populära tillval. Vi tar tillsammans med er fram en meny och dukar upp samt tillhandahåller servispersonal under evenemanget. Vill ni ha bar på festen? Vår trevliga personal öppnar baren och serverar drinkar långt in på småtimmarna. Priser ges på offert och anges vanligen per kuvert. Möjlighet till bar som självbekostas av gästerna finns också.

I våra lokaler finns även utrustning och möblemang att hyra. Från de enklaste bord och stolar till avancerade dekorationer. Vi har också tillgång till ljudanläggning och teknik, samt en rad olika underhållningsmöjligheter: från livemusik till matlagningskurser. Allt för att kunna skapa ett komplett evenemang.

Luftkastellet nås enklast med bil eller taxi. Ska ni påbörja dagen på annan plats? Inga problem, eftersom vi ordnar med transport för hela sällskapet: såväl hit som hem.

För övernattande gäster har vi samarbete med närliggande hotell.

Pris på att hyra vår lokal

Har ni börjat planera en fest och letar efter en lokal att hyra? Då är ni välkomna att skicka oss en offertförfrågan direkt via vårt formulär nedan, så återkommer vi med ett förslag till just er. Har ni ett specifikt datum är det bra att ange det. Då kan vi direkt meddela om Luftkastellet är tillgängligt för bokning. Beskriv gärna era önskemål om mat, dryck, dekor eller andra tjänster så kan vi ta fram ett passande förslag.

Eventlokal i Malmö med bordsdukning
Please enter a number from 40 to 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*