En begravningslokal för alla

Vår begravningslokal är en neutral plats vilket gör att gäster med olika religiös åskådning kan delta. Ni kan välja att ha en andlig ceremoni med religiös anknytning eller en borgerlig. Inte alla önskar hålla en kyrklig begravning. Hos oss kan ni mötas för ett sista farväl på en vacker och stämningsfull plats utan religiös anknytning.

Hyra begravningslokal i Malmö

Läget i Malmö med goda parkeringsmöjligheter gör begravningslokalen lättillgänglig för gästerna. Det finns också närhet till hotell för övernattande gäster. Kontakta gärna oss om ni önskar hjälp med transport eller övernattning.

Begravningslokal för små och stora sällskap

Vår begravningslokal finns i två delar. Ni kan antingen nyttja den mindre lokalen på övervåningen som passar mellan 40 och 80 personer. För större sällskap rekommenderar vi istället den stora nedre alkoven med fantastisk takhöjd och ljusinsläpp. Där kan vi även ta emot riktigt stora sällskap på upp till 800 personer. Från båda platserna får ni en enastående utsikt mot havet.

Hur bokar vi en begravning hos er?

Initialt tar ni som anhöriga kontakt med önskad begravningsbyrå. Ange gärna att ni önskar hålla begravningen hos oss. Begravningsbyrån kan hjälpa er med det mesta till ceremonin såsom kista, blommor och förrättare. Till oss kan ni vända er med önskemål om passande utsmyckning av lokalen eller stämningsfull levande musik för att skapa en fin ceremoni.

Hyr en begravningslokal i Malmö. Nära till havet med vacker och stämningsfull utsikt för ett sista farväl. Boka via formuläret nedan.

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 40 till 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*