Plats för begravningsceremoni i Malmö

Att mista någon närstående är sorgligt. Det är viktigt att få ett fint avslut för dig som anhörig där ni kan hedra minnet av personen som gått bort och säga ett sista farväl. Även om de flesta önskar hålla någon typ av begravningsceremoni vill inte alla hålla en begravning i en lokal med religiös eller andlig koppling. Kanske är besök i kyrkan inte något ni eller den avlidne brukade göra, varpå det kan kännas konstlat att hålla begravningen där. Hos oss kan ni hålla en begravning som ni önskar och tycker passar, borgerlig eller med religiös anknytning, med vår fantastiska utsikt mot havet som bakgrund. Vi tar emot små och stora sällskap: från 40 personer upp till 800 personer och hjälper er att skapa en minnesvärd stund.

Begravningsceremoni vid havet

Vad kan vara mer stämningsfullt än en begravning med havsutsikt? Luftkastellet är en unik och mycket omtyckt begravningslokal. Den enastående utsikten mot havet som bakgrund för ceremonin tilltalar många. Kanske är det associationerna som havet ofta ger: lugnet och friheten.

Att mötas i sorgen är viktigt

Hos oss behöver inte alla skingras efter att begravningsceremonin är slut. Här kan ni ta en stund att slå er ner och samtala, kanske över en bit mat eller en enklare fika? Vi hör gång efter annan att stunden efter ceremonin är uppskattad. Då slipper gästerna jäkta iväg direkt efter begravningen utan får en stund att stanna upp och reflektera tillsammans med andra innan de beger sig tillbaka till vardagen.

Vi kan servera gästerna allt från enklare förtäring till flerrätters middag direkt från vår egen restaurang, helt enligt era önskemål. Fråga gärna oss så berättar vi mer om våra olika upplägg.

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer från 40 till 900.
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namn*
Samtycke*