bg1

Konferens i centrum av Malmö och Öresundsregionen

Luftkastellet, i kanten av Öresundsbron i Malmö, är en av Sveriges mest intressanta konferensanläggningar, med en utsikt över brofästet och havet. En underbart vacker inramning i unika, ljusa och moderna lokaler som är idealisk för konferenser, kongresser, kick-off, mässor, events, seminarier, presentation eller fester. Ett självklart val för konferens i Skåne!  Fullt utnyttjad rymmer vi upp till 1200 personer i biosittning, men har också mindre konferenslokaler för 40-50 personer.


Inte bara en konferenslokal

Forma konferensen till något extra med oss och vinn i kreativitet, genomslag och uppskattning. Flera lokaler kan kombineras med varandra och skapar tillsammans en perfekt yta för utställningar och seminarier. Vi lyssnar till era önskemål och tar fram ett konferenspaket som passar just er. Våra erfarna konferensvärdar kan ge tips och råd för ett lyckat och väl genomfört arrangemang - litet som stort. Vi anordnar allt från kortare konferensmöten till heldagskonferenser

Utöver lokalen tillhandahåller vår välrenomerade kock med sin kökspersonal mat från vårt gourmet-kök. Vi använder bara de finaste råvarorna och gör all mat från grunden - till ett mycket förmånligt pris. Givetvis är brödet alltid nybakat! 

Vi kan också leverera teknik, transport och övernattningsmöjigheter samt anordna aktiviteter och underhållning. Allt efter era behov. 


Konferensen börjar med ett möte

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi kan gå igenom era önskemål och berätta mer om hur vi kan skapa en inspirerande och stimulerande konferensdag för er.  

Luftkastellet   |   Utsiktsvägen 10   |   216 11 Limhamn   |   +46 (0) 40 15 98 88    |    info@luftkastellet.se